Video conferinta

Serviciul de videoconferinta pe care vi-l oferim consta intr-o gama de sisteme de transmitere de imagini in timp real, la orice distanta.

Salile virtuale de sedinta astfel create va ofera posibilitatea de a intra in contact rapid, sigur si eficient cu colaboratorii dumneavoastra, indiferent de distanta la care se afla acestia.
Astfel, procesul decizional este accelerat, cheltuielile de deplasare sunt eliminate, iar intalnirile pot fi convocate rapid, indiferent de numarul de participanti.


In functie de nevoile dumneavoastra concrete, puteti alege intre:

- sisteme portabile, utilizabile cu un laptop, recomandate pentru utilizatorii individuali, care doresc o solutie mobila. Aceste echipamente permit sesiuni de videoconferinta folosind protocolul IP si sunt 100% compatibile cu toate celelalte tipuri de sisteme.

- sisteme pentru desktop PC, recomandate pentru un numar de pana la 25 utilizatori. Aceste sisteme pot utiliza pentru conectare atat protocolul IP cât si liniile ISDN.

- sisteme pentru grupuri restranse de utilizatori. Acestea sunt echipamente recomandate pentru sali mici, acolo unde un monitor TV cu diagonala de 71 cm este suficient. Suportul de comunicare poate fi reteaua locala, internetul sau liniile ISDN. In unele cazuri, sistemele permit si conectarea unui computer, pentru transferul fisierelor sau prezentari.

- sisteme pentru sali medii de conferinte, recomandate pentru conectari cu maximum 4 locatii simultan, cu un numar de maxim 20 de utilizatori pe locatie. Comunicarea intre sisteme se realizeaza fie prin IP, fie prin ISDN, sistemul asigurand imagini de calitate TV.

- sisteme pentru sali de conferinta. Bazat pe un computer dedicat, sistemul ofera utilizatorului posibilitati de comunicare folosind în întregime toate resursele disponibile în cadrul companiei. Pe langa resursele de voce si imagine disponibile, utilizatorul poate adauga oricand sistemului alte periferice. Aplicatiile pe computer pot fi utilizate in comun, se pot realiza scanari, trimite faxuri sau fisiere, capta imagini, naviga pe internet, etc.