Polycom CMA Desktop

Polycom Converged Management Application (CMA) administrează şi furnizează videoconferinţe în timp real pentru întreaga companie. Cu Polycom CMA, organizaţiile pot dota cu capacitate de comunicare video spaţii de lucru personale, desktop-uri, săli de conferinţă şi dispozitive mobile utilizând o singură aplicaţie foarte scalabilă. Compania beneficiază de un nivel de comunicare îmbunătăţit care accelerează procesul decizional şi extinde fără probleme puterea vizualului în toate compartimentele organizaţiei.

 
Nucleul soluţiei este Polycom CMA Server, o aplicaţie de administrare bazată pe standarde care oferă servicii de tip agendă la scară largă, precum şi livrarea de setări şi administrarea centralizată a mii de puncte finale video, inclusiv echipamente de teleprezenţă de înaltă definiţie şi sisteme de videoconferinţă mai vechi. Avantajele administrării informatice includ implementarea mai rapidă şi mai simplă, controlul centralizat al materialelor video şi actualizări la cheie pe scară largă.


Conectaţi-vă cu uşurinţă cu oricine, oriunde.
Polycom CMA Desktop este o aplicaţie PC care oferă comunicare de înaltă calitate prin video şi voce, precum şi partajare a conţinutului pe bază de standarde. Uşor de învăţat şi foarte intuitiv, Polycom CMA Desktop permite utilizatorilor din cadrul companiei să colaboreze prin video cu colegii lor printr-un simplu clic, oriunde şi oricând. Funcţia integrată de detectare a prezenţei permite utilizatorilor să verifice disponibilitatea şi starea contactelor, iar integrarea completă cu agenda de contacte LDAP simplifică administrarea şi asigură corectitudinea listei de contacte.


Distribuiţi centralizat prin Polycom CMA Server, clienţii Polycom CMA Desktop sunt administraţi în cadrul aceluiaşi ecosistem video ca şi teleprezenţa şi sistemele de videoconferinţă tradiţionale, oferind o soluţie puternică, incluzând toate mediile de client video existente. Clienţii Polycom CMA Desktop sunt incluşi ca o componentă a aplicaţiei Polycom CMA Server, cu licenţe bazate pe modelul de implementare CAL (Client Access License, Licenţă de Acces Client), recunoscut în domeniu. Polycom CMA poate administra până la 5.000 de clienţi înregistraţi, Polycom CMA Desktop, teleprezenţă şi sisteme de videoconferinţă tradiţionale.