Centrale telefonice virtuale

Centrala telefonica virtuala este o alegere inteligenta a unei solutii expandabile si mai ales cost-effective pentru necesitatile dvs. de comunicatii telefonice. Este un sistem externalizat prin care firma dumneavoastra are la dispozitie toate functionalitatile de comunicatii, lasand activitatile de rutina si toate bataile de cap inerente in seama celor care cu asta se ocupa, dumneavoastra ocupandu-va cu ceea ce faceti mai bine. Avand astfel propriul sistem telefonic gazduit la distanta de catre echipamentele noastre de comunicatii, la standarde de ultima clasa, afacerea dvs. beneficiaza de o calitate fara rival a comunicatiilor, de profesionalism si de un plus de valoare.


Caracteristici VoIP

Un sistem telefonic este bun atat timp cat va poate ameliora eficienta si imaginea profesionala. RomBit.Tel combina functionalitatile comune ale unui PBX cu cele mai avansate caracteristici de Unified Comunications pentru a va ajuta sa economisiti timp si sa furnizati clientilor dumneavoastra o experienta de comunicare placuta.

Mesaje Voce & Fax Unificate

Utilizati un singur numar de telefon atat pentru apeluri voce cat si pentru fax. Toate mesajele voce si faxurile pot fi transmise ca atasamente la mesaje e-mail catre adrese alese de dvs. si care pot fi oricand accesape pe web. Incarcati si trimiteti mesaje fax din Control Panel, la care va logati pe web.

Inregistrare Convorbiri

Inregistrati unele sau toate convorbirile primite, fie in scopul instruirii personalului, ori pentru protejarea afacerii dvs. in cazul disputelor si a neintelegerilor. Accesati aceste inregistrari oricand pe web, din Control Panel, sau le primiti ca atasamente la email.