Consultanta tehnica specialitate

Serviciile de consultanta web se adreseaza atat companiilor ce nu au inca o prezenta online cat si acelora care doresc sa isi consolideze pozitia in piata urmarind imbunatatirea vizibilitatii si strategiei de marketing online. Cu ajutorul specialistilor nostrii puteti beneficia de consultanta tehnica de specialitate la un inalt nivel profesional si vom identifica impreuna care sunt cele mai reprezentative repere ale activitatii dvs pentru a creste adesabilitatea afacerii dvs dar si pentru a va pozitiona cat mai bine in fata concurentei.


In cazul in care optati ca Media Serv sa se ocupe de imaginea afacerii dvs, serviciul de consultanta este gratuit pe toata durata colaborarii noastre.


Serviciile de consultanta se bazeaza pe analiza atenta a tuturor detaliilor ce definesc afacerea dvs si va avea ca efect identificarea tuturor solutiilor pentru ca proiectul web sa devina un instrument eficient de marketing ce va aduce profituri in cel mai scurt timp.
Serviciile de consultanta sunt realizate de specialisti avand cunostiinte solide despre marketing & internet si au aplicabilitate in toata gama de servicii ce le oferim:


 - Consultanta in realizarea identitatii vizuale & branding: odata cu stabilirea detaliilor preliminare (domeniul de activitate, denumire, cromatica, elemente specifice, articole personalizate etc) se va contura identitatea vizuala si se vor pregati propunerile grafice pentru logo design si celelalte articolele personalizate. Serviciul de consultanta este foarte important deoarece odata cu realizarea identitatii vizuale, aceasta se va regasi in tot ceea ce este legat de afacerea respectiva.